Društvo

Most kod bazena u Vrežini biće srušen

Most preko Nišave kod vojnog bazena u Donjoj Vrežini koji spaja to naselje sa Duvaništem, neće biti rekonstruisan već srušen, najavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prilikom obilaska novog parka na Bulevaru Nemanjića.

 

“Opredelili smo sredstva za njegovo rušenje, videćemo da li će to biti ove ili naredne godine”, izjavila je Sotirovski ne navodeći kada je u planu ponovna izgradnja mosta na istom mestu.

Most kod bazena u Vrežini zatvoren je za saobraćaj motornih vozila u martu 2018. godine, a pešaci i motociklisti su ga od tada nesmetano koristili uprkos velikom ulegnuću kolovoza.

Poslednjih meseci ulegnuća izmedju stubova postala su toliko izražena da je postalo jasno da most neće moći da se rekonstruiše. Nije poznato zbog čega je došlo do ulegnuća kolovoza, jer se ni jedna firma niti ustanova nije javila na tender Direkcija za izgradnju grada Niša, raspisan 2019. godine sa ciljem da se pronadje uzrok problema i predloži način sanacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Ako ce da ga sruse i da naprave novi, da li ce i taj novi biti moderan i osvetljen kao onaj u centru?

  2. И парк ми дискутабилан, нешто ми ту сумњиво, а поготову, не може им се веровати. До паркинга ,,ЛИДЛ”-а се изграђује ауто прилаз, ,,слепи” прилаз, за парк сигурно није намењен.
    Зато булеварци опрез када крену радови, поготову дубински. Бацили шапу на тај плато.

  3. Ma,svaka cast!Nama u tom delu naselja,treba taj most!Bice protesta ako se most ne bude napravio.Njoj ako ne znaci,nama svima znaci.Tu je groblje i crkva,Brzi Brod naselje,Duvaniste.Ne razumem kako ne treba.
    Taj most postoji 70 godina,sad se neko setio da ne treba.Sramota za gradonacelnicu sto tako radi za svoje gradjane.Koji je po redu ovo propust sa njene strane!Ona kao da je dosla da unisti Nis,a ne da ga cini boljim!Gradjani Nisa su jako ogorcemi njenim dolaskom.Svi su mislili bice jos bolje posto je ona dosla na tu funkciju,a u stvari jos gore je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com