Društvo

Milić: Lekari i sestra na saslušanju – pritisak koji nas neće naterati da vratimo liste čekanja

“Najopasnija tvorevina jednog društva je čovek koji nema šta da izgubi” - James Baldwin

“Svega tri dana nakon objave da ćemo kao grupa građana izaći na izbore, pet lekara naše klinike i jedna medicinska sestra dobili su poziv da se jave na saslušanje u svojstvu građanina u prostorijama Uprave kriminalističke policije u Nišu”, napisao je na svom Fejsbuk profilu direktor niške Kardiohirurgije.

Po prijavi koja je podneta protiv radnika naše klinike pre oko tri meseca od kako smo nezvanično saznali uprave  UKC Niš.

“Ne postoji pritisak koji će nas naterati da “dobrovoljno” vratimo liste čekanja kako ne bi iskakali iz sistema ili da odustanemo od borbe za lepši, pravedniji i bogatiji Niš. Decision makeri u raznim kabinetima to moraju da znaju… Jedine merodavne sudije našeg rada biće naši pacijenti, naši studenti i građani Niša i Srbije…“, istakao je direktor Kardiohirurgije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Jedan najobičniji manipulator, nije njemu za liste čekanja nego da on bude vlast u ovom gradu.. pljuje sns a lazarevic počasni član sns a on mu je prvi kad nabraja ko je hteo da se ukinu liste cekanja. Licimer i lazov

  2. Neka mu je sa srećom !!!
    Ali , ko li ih je “silom naterao” da naprave liste čekanja , pre nego što je krenula smejurija sa listom čekanja , pre 4-5 meseci ?
    Jedino što nije dobro a to je što njegove kolege dobro znaju ko je “on” i kako se ponaša prema mladjim saradnicima …

  3. Na saslušanju u policiju zbog toga što se osoblje bori protiv liste čekanja pacijenata. Eto koliko se vlast bori za zdravlje svojih građana. Svi koji su umešani u ovom šikaniranju ovog osoblja

  4. Doktore, nicija nije gorela do zore.
    Dace Bog zdravlja, da ovakve mocnike vidimo u zatvoru. Zaboravili se, imaju vlast, siroko oko guse, misle da su i gospodari zivota i smrti.!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com