Virus KoronaZdravlje

Masovna vakcinacija u kompaniji “Leoni”

Dobro je što su strane i domaće kompanije brzo reagovale na naš poziv i što prijavljuju svoje radnike za masovnu imunizaciju, rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je obišla Кompaniju LEONI i upoznala se sa organizacijom vakcinacije njenih radnika.

 

“Mogli smo da vidimo da je LEONI kao ozbiljna kompanija dobro organizovana i da njeni radnici dobijaju vakcinu koju žele, rekla je gradonačelnica Niša i najavila nastavak akcije masovne imunizacije radnika i u drugim kolektivima u narednim danima.

Radujem se kao gradonačelnica što se približavamo cifri od 150.000 datih doza u Nišu, istakla je ona i još jednom pozvala sugrađane da se masovno odazovu imunizaciji kako bi se što ranije vratili normalnom životu i aktivnostima”, istakla je Sotirovski.

Ona je zahvalila svim kompanijama koje su se odazvale pozivu, jer je to pravi način da se zaštitimo od zaraze.

Direktor Кomapnije LEONI Srbija Pjerluiđi Gione rekao je da se imunizacija radnika odvija u svim pogonima te kompanije u Srbiji.

On je zahvalio državi i Nišu kao lokalnoj samoupravi, jer „nigde gde poslujemo nemamo takav odziv vlasti i lokalne samouprave kao ovde“.

Direktor Doma zdravlja u Nišu prof. dr Milorad Jerkan rekao je da je do sada prvom vakcinom obuhvaćeno 32,5 odsto punoletnih građana, a da je prvu i drugu dozu primilo 22,5 odsto stanovnika Niša. On je zahvalio gradonačelnici Niša koja je, kako je rekao, uspela da Nišu obezbedi dovoljan broj vakcina koji omogućava kontinuitet imunizacije.

Direktor Кancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dušan Radivojević je ukazao da Grad Niš brine o svojim kompanijama, a da one to gradu vraćaju kroz visok stepen društvene odgovornosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ljudi vakcinišite se.
    Ja sam dobio koronu u Leoniju i još sam na bolovanju evo 20 dana.
    Bio sam spreman da se vakcinišem, jer je ovaj program počeo da se spominje pre mesec dana, ali ne dočekah.
    Slab je i dalje odziv kažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com