Društvo

Lukas održao tročasovni koncert, ubrojao ga u TOP 5 i nadomestio publici film koji je izostao (VIDEO)

Iako je uz koncert Ace Lukasa najavljivana i projekcija Dokumentarnog filma “Pokidan”, publika u Hali “Čair” uživala je u skoro tročasovnom koncertu Lukasa ali bez filma. Kako je popularni Lukas objasnio na press konferenciji, zato što nije hteo da radi hard sa koga je trebalo da se emituje film, on je produžio koncert kako bi niškoj publici nadomestio propušteno.

Iako je publika redovno stigla na vreme do 21h se čekalo da projekcija filma krene… Kako je dokumentarni film izostao, koncert popularnog Lukasa trajao je nešto duže, jer je to bio njegov način da publici u Nišu nadoknadi, kako je nekoliko puta i sam sa bine rekao.

Pevao je ovaj popularni folker svoje hitove, ali i stare domaće i inostrane numere. Ipak niška publika najbolje je regovala na njegove hitove a sam Lukas uzvratio je odličnom energijom sa bine.

“Ova koncert mogu da ubrojim u pet najboljih u mojoj karijeri. Umoran sam došao i od juče sam imao puno pehova, niška publika me nosila večeras i ja sam uspeo da izdržim čitav koncert”, rekao je Lukas na press konferenciji.

On je kasnije odjasnio da je do problema sa emitovanjem filma došlo zbog toga što je zakazao hard disk i da on tu ništa nije mogao.

“Nadam se da će organizatori da obezbede ljudima sa ovim kartama da pogledaju film u nekom od niških bioskopa. Ako treba ja ću da pomognem”, rekao je Lukas.

Pored najave da sprema koncertu na Marakani i snima nove numere za drugi deo filma, Lukas je najavio naredni koncert u Nišu.

“Posle Marakane, evo obećavam održaću koncert u Čairu, ali na stadionu Radničkog”, obećao je Lukas.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com