Promo

Laserska stimulacija rasta kose u centrima Dr VAIS

Razlozi za pojačano opadanje kose mogu biti različiti – sezonsko opadanje kose, opadanje kose izazvano metaboličkim procesima, hormonskim disbalansom, nutritivnim deficitom… Ipak svako ozbiljnije opadanje kose treba biti sagledano od strane lekara koji nakon sveobuhvatne anamneze i skenerskopskog pregleda kože glave i folikula dlake, daje odgovarajuću terapiju, koja je specifična za svakog pacijenta, kažu u centrima Dr VAIS.

U prvom redu treba potražiti jasan uzrok opadanja kose i ukoliko je to moguće – otkloniti ga. Zatim se, u odnosu na zatečeno stanje, propisuje lokalna stimulativna terapija u vidu ampula ili losiona, dijetetski suplementi i eventualno mezoterapija kose ili LASERSKA BIOSTIMULACIJA.

Foto: Dr VAIS

PDT (Photo Dynamic Therapy) i LED (Light Emitting Diodes) su savremena foto dinamska tehnologija, koja koristi svetlost različitih talasnih dužina  koja utiče na aktivnost fibroblasta  povećavajući njihovu aktivnost i do pet puta. Rezultat je ubrzana produkcija novih i eliminacija mrtvih ćelija epiderma.  PDT – LED sistem koristi svetlost talasne dužine 640nm (crvena) i 415 nm (plava) uz mogućnost kombinovane terapije. Kao samostalna terapijska procedura ili pratilac mezoterapije kose, omogućava umirenje kože, stimulaciju rasta novih vlasi i poboljšanje kvaliteta postojećih.

Savremena otkrića potvrđuju i da se pod dejstvom SOFT lasera aktiviraju procesi u ćelijama i tkivima, povećava sinteza nukleinskih kiselina i glukozamina. Određeni broj enzima takođe pokazuje povećanu enzimsku aktivnost.Najveći terapijski efekti SOFT lasera su antiinflamatorni, antiedematozni, biostimulativni, povećanje i ubrzanje mitotičke deobe, povećana produkcija DNK i RNK, pojačana transformacija ADP u ATP i  poboljšavanje međućelijskih razmena…

Kombinacijom lokalne stimulativne terapije, efekata mezoterapije i laserske, svetlosne terapije postižemo maskimalne rezultate u tretiranju različitih vrsta opadanja kose.

Ovaj i sve druge tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji Dr VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
Facebook i Instagram 

 

Dr VAIS, tri decenije sa vama.

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button