Sport

Lalatović: Derbi je naš diplomski ispit

Derbi jesenjeg dela prvenstva u Superligi Srbije igra se u subotu od 19 sati na niškom Čairu.

U meču 17. kola Radnički dočekuje Crvenu zvezdu, koja u prethodnih 16 kola ima samo jedan remi. Ovaj beogradski klub je prvi na tabeli sa 46 osvojenih bodova, dok je Radnički odmah iza sa 9 bodova manje.

Niški fudbaleri u ovoj sezoni postižu istorijske rezulate i zato se očekuje velika “borba na terenu” sutra uveče na niškom Čairu.

“Niška publika će imati šta da vidi u duelu dve prvoplasirane ekipe na tabeli, dobru igru, golove i sve ono najbolje što fudbal nudi, a verujem da ćemo mi imati razloga za zadovoljstvo kada se meč završi. Bez obzira na njihovu snagu, verujem u moj tim i mislim da možemo ostvariti dobar rezultat u ovoj utakmici. Igramo odlično, forma nam je konstantno u uzlaznoj liniji i nema razloga da tako ne bude i protiv Zvezde”, rekao je najbolji strelac u niškim redovima Nermin Haskić, koji je u dosadašnjem delu sezone dao 7 golova.

“Očekujem dobru utakmicu, pun stadion, jer smo mi svojim igrama zaslužili veliku podršku. Smatram da će ovaj meč biti naš diplomski ispit, jer ćemo imati priliku da se dokažemo protiv sjajne ekipe”, rekao je Nenad lalatović, trener Nišlija.

On je istakao da oni ne žele da prete Zvezdi ali imaju svoje ambicije.

“Najave da će oni doći u Niš u izmenjenom sastavu mene ne mogu da prevare. Još jednom kažem da mislim da oni imaju dva podjednako jaka sastava i to što im sutra neće igrati po jedan štoper, bek i napadač neće nimalo umanjiti njihov kvalitet”, rekao je Lalatović.

Niški trener neće moći da računa na Sašu Stojanovića, Sinišu Babića i Marka Mitrovića. Lazar Ranđelović povredio se na treningu pa je njegov angažman pod znakom pitanja.

Na kraju konferencije za novinare koja je održana na Čairu trener Nišlija se zahvalio sugrađanima od kojih ima veliku podršku.

“Nišlije su divni ljudi, prihvatili su me od prvog dana lepo. Samim tim što sam došao u Niš, odvojio sam se od porodice. Više vremena provodim sa igračima u Nišu nego sa svojom decom u Beogradu. Stvarno sam sebe podredio i gradu i klubu da bih napravio rezultate. Kada me Nišlije sretnu na ulici kažu: “Gde si, Lalate”, “Svaka čast za rezultate”, “Igramo odlično”. Nišlije su divni ljudi i ponosan sam što sam upoznao tradiciju ovog grada”, završio je Lalatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com