Društvo

Karavan nastavlja kroz niška naselja, gradonačelnica najavila obilazak ulica opštine Crveni krst

Gradonačelnica Dragana Sotirovski najavila je da će sa svojim saradnicima nastaviti obilazak građana, odnosno svojevrsni karavan od naselja do naselja kako bi razgovarali i dogovorili sa sugrađanima šta je najpotrebnije uraditi u mestima u kojima stanuju. Kako se budu građani javljali, tako ćemo ih mi sa saradnicima obilaziti, kaže gradonačelnica.

 

“Prvi put smo karavan u Nišavskom upravnom okrugu uveli 2018. godine kada su sugrađani i lokalne samouprave bili da razgovaraju sa našim inspektorima i da konkretno pitaju, ali i ukažu na određene probleme. Shvatili smo koliko je taj način komunikacije sa sugrađanima dobar, ovo je samo nastavak te priče. Već naredne nedelje ćemo otići u opštinu Crveni Krst. Konkretno iz Popovca i Paljine je stigao poziv i mejl od Udruženja građana “Ada Ženeva” za uređenje njihovog prostora i pravljenje jedne česme”, kaže Sotirovski.

Posle opštine Crveni Krst karavan će obići i opštinu Niška Banja, najavila je gradonačelnica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Da je gradonačelnica drugačije organizovala svoje gradske službe ne bi bilo potrebe da prave ove karavane. Svaka služba u gradu koja je na državni kazan gleda da što manje radi svoj posao, da završavaju privatne poslove u radno vreme sa službenim kolima, ne znaju da koriste računar…. ne interesuje ih državni posao. Zato i ne znaju šta se dešava po gradu pa prave ove cirskuske karavane za prost narod!

  2. Na Bulevaru dr Zorana Djindjica kod ulaza 85 pitanje je dana kada ce ruglo od nedovrsene nadogradnje pasti nekome na glavu, a o prokisnjavanju zgrade i mokrim instalacijama i ostalim opasnostima da i ne pricamo…Iza zgrade blato do kolena…uzas jedan i nikoga nije briga za to…

  3. Umesto bilo kakvog odgovora imam predlog da gradonacelnica obidje ul.gornjomatejevacku kod broja 6o i vidi zauzece trecine ulice jos u vreme demokrata. Kada ce ovaj problem da resi i ukloni ogradu sa ulice sobzirom da je sudski spor okoncan a branislav jovanovic vise nije zasluzan za ovakvo stanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com