Zabava

Kad pevaju “Frajle” ori se ceo Niš!

Odavno se nastup jednog benda nije čekao sa ovakvim nestrpljenjem i ovakvom emocijom kao što niška publika čeka Frajle!

Za koncert 21.marta, rasprodat gotovo mesec dana pre samog održavanja, reklo bi se da su se Nišlije uželele muzike koju izvode tri trenutno najomiljenije devojke u regionu.
Zagrljene clanice grupe Frajle na sceni
Foto: Privatna arhiva
“Niška publika podržava Frajle od samog početka karijere a to je dug period jer ove godine slavimo 15 godina na sceni,  a za publiku u Nišu spremamo posebna iznenadjenja na koncertu – rekli su nam u PR timu benda “The Frajle” – Osim toga, novi album “Dnevnik duše” najavljuje novu eru Frajli i devojke su presrećne što će Niš biti jedan od prvih gradova u kome će nove pesme biti izvedene. Podsetićemo samo da se koncertna turneja Frajli  “Moje duše duša” posle Beograda i Niša, nastavlja sa serijom koncerata u Skoplju, koji su rasprodati, zatim tu su Podgorica, Zagreb, Sarajevo, Mostar, Tuzla…a reći ću samo da smo – tek počeli! Ovih prvih 15 godina je bilo zagrevanje, vreme Frajli tek dolazi!”,  najavljuju organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com