Zabava

(FOTO + VIDEO) “Frajle” u Nišu

Novosadski ženski bend The Frajle nastupiće, u četvrtak, 21. marta od 20 sati u niškom Domu Vojske. U Niš dolaze nakon 9 godina u sklopu regionalne turneje kojom obeležavaju čak 15 godina rada.

Jelena, Nataša i Nevena, tri magične devojke iz benda “The Frajle” rešile su da osvoje Balkan, a sudeci po reakcijama publike i kritike sa svakom novom pesmom i nastupom su sve bliže tome!
Za manje od mesec dana prodale su 70 odsto karata za koncert u niškom Domu Vojske.
Foto: Sever Zolak
 Zašto magične? Zato što one prave muziku koja definitivno magično menja svet!
“Novi album koji treba da ugleda svetlost dana krajem februara i turneja koja sledi nakon toga prilika je da se “The Frajle” uživo druže sa svojom publikom. Naime, podatak da su za manje od mesec dana prodale 70% karata za koncert u Nišu i da interesovanje ne jenjava, govori više od bilo čega – rekli su nam u PR timu benda “The Frajle” – Kvalitetne pesme i dobar vajb na koje je publika navikla kad su Frajle u pitanju nastavlja se i na novom albumu koji će publiku podsetiti na sve dobre stvari koje muzika može da donese ako iza njih stane emocija i duša, a Frajle svoje pesme pišu – dušom!”, ističu organizatori.
Ulaznice po ceni od 1.600 dinara za balkon i 1.800 dinara za parter mogu se kupiti u knjižarama Indigo, Delfi, Hijeroglif, kao agenciji Big Star travel, OMV pumpama, ali i onlajn na sajtu Tickets.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com