Društvo

JPU “Pčelica” dobitnik je zlatne medalje

Javna predškolska ustanova Pčelica dobitnik je zlatne medalje za kvalitet na 19. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“.

Organizator tradicionalnog Sajma obrazovanja je Novosadski sajam uz podršku Ministarstva prosvete.

U ime ustanove nagradu je primila direktorica Svetlana Mitić.

„Izuzetna mi je čast i ponos što je Javna predškolska ustanova Pčelica, Niš dobitnik ZLATNE MEDALjE ZA KVALITET. Drago mi je što ovu prestižnu nagradu dodeljuju stručnjaci koji su dugi niz godina u predškolstvu i koji su prepoznali kvalitet i značaj naše ustanove i najvišom ocenom ocenili rad i primere dobre prakse naših vrtića. Zbog toga ova nagrada nije samo čast, već i obaveza da se u daljem procesu rada i delovanja maksimalno potrudimo u ostvarivanju novih ciljeva i težimo najvišim ocenama”, kazala je Mitić.

Ona je dodala da u proteklih sedam godina koliko je na čelu ove značajne ustanove, mnogo toga je učinjeno pre svega u podizanju kvaliteta vaspitno obrazovnog rada, ali i poboljšanju materijalnih uslova za bezbedno odrastanje mališana u gradu.

“Sa ministarstvom prosvete i Školskom upravom Niš imamo izuzetnu saradnju u svim segmentima. Ocenjivanje kvaliteta kompetentnih ljudi deluje podsticajno na nas i zato je naš put delovanja trasiran još pre sedam godina, a to je visoko mesto na mapi predškolstva u Srbiji”, rekla je MItić.

Zlatna medalja za kvalitet vaspitno obrazovnog rada je prva nagrada u ovoj kategoriji koju je dobila JPU Pčelica na čelu sa direktoricom Svetlanom Mitić.

Veliku zahvalnost dugujemo i našoj lokalnoj samoupravi, jer bez podrške grada Niša, put do uspeha bi bio znatno teži.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com