Promo

Još jedan bestseler Sandre Braun – „Duplikat“ u prodaji

Od Sandre Braun, jedne od najčitanijih autorki uzbudljivih trilera, stigao nam je još jedan svetski bestseler – Duplikat.

Kada se TV reporterka Ejveri Danijels uputila u Dalas, nije znala da će se naći u svetu pogrešnih identiteta i političkih intriga. Avionska nesreća se umalo završila tragično, ali ona je nekim čudom preživela pad mlaznjaka. Međutim, sudbina je odlučila da to nije sve.

Neprepoznatljiva od povreda i opekotina po celom telu, Ejveri je pogrešno identifikovana kao Kerol – šarmantna i glamurozna, ali sebična žena, supruga budućeg senatora i člana moćne teksaske dinastije, Tejta Ratlidža. Plastični hirurg je reporterkino lice transformisao u Kerolino.

Dok je ležala u bolnici, Ejveri je došla do šokantnog otkrića – neko blizak budućem senatoru planira da ga ubije. U danima opasnih obmana i noćima vrelih zagrljaja, želeći da spase čoveka u koga se zaljubila, Ejveri će morati da živi životom druge žene – i da pritom rizikuje svoj.

„Sandra Braun još jednom dokazuje da je vrhunski pisac.“ – Associated Press

Najnoviji roman bestseler autorke Njujork tajmsa Sandre Braun Duplikat dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com