Servisne

JKP Naissus: Važno obaveštenje o vodosnabdevanju za 26. avgust

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju:

Naselje Brzi Brod

Zbog priključnih radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u naselju Brzi Brod.

Gornji Matejevac, ulica Obilićeva

Kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, ulica Obilićeva, na izlazu iz sela. Zbog radova na popravci oštećenja na mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu sela Gornji Matejevac (ulica Obilićeva).

Novo Selo, Studenička ulica

Voda izbija na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke novog kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Studeničkoj ulici.

Naselje“Kitice“, ul. Vuka Karadžića bb

Na ulici se pojavljuje voda, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Vuka Karadžića, u delu naselje“Kitice“.

Ulica Katićeva br. 17a

Voda puni šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju Katićeve ulice.

Selo Sečanica, više kvarova

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje kod mlina i kod trafo stanice. Zbog radova na popravci oštećenja na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica. Nakon obavljenih radova, sistem se vraća u stanje redovnog snabdevanja vodom.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com