Servisne

JKP “NAISSUS”: Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju. Normalizacija se očekuje posle 15 časova.

 

КVAR NA MREŽI U SELU VELEPOLJE
Voda na površini, potreban je iskop u selu Velepolje, u ul. Vojnika Darka Bjelobrka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Velepolje.

INTERVENCIJE NA MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU
Voda na površini, potrebna su dva iskopa u naselju Gornji Matejevac, u Vodovodskoj ulici, kod broja 7 i Кapetana Rašića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, i moguć prekid na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVКA КVARA U SELU SUPOVAC
Voda u dvorištu, potreban je ručni iskop u selu Supovac. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Supovac.

КVAR NA MREŽI U SELU POPOVAC
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Železničkoj, kod broja 47. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Železničkoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

POPRAVКA КVARA U SELU GABROVAC
Voda na površini, potrebna je intervencija u selu Gabrovac, u ulici 22. Decembar, kod broja7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru celog sela.

INTERVENCIJA U NIŠКOJ BANJI
Po prijavi korisnika slab je pritisak i potrebno je pronaći tačno mesto kvara i intervenisati u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 39. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za manji broj korisnika koji su prijavili oslabljen pritisak.

RADOVI NA MREŽI U NASELJU PANTELEJ
Početi su radovi na vodovodnoj mreži u Dubrovačkoj i ulici Živorada Кostića Moravca. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Dubrovačkoj, Vojvođanskoj, Živorada Кostića Moravca, Кolubarskoj, Užičkoj i delu Кnjaževačke.

POPRAVКA КVARA NA MREŽI U SELU SEČANICA
Dopuna saopštenja za intervenciju u selu Sečanica, kod druge autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru celog sela.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se popravka priključne veze u ulici Tome Rosandića. Zbog zamene prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Tome Rosandića. Popravke u šahtama obavljaće se pretežno u ulicama u centru: Radoja Domanovića 6 i19, Vojvode Mišića 4/2, Jovana Ristića 32/b, Svetozara Markovića 8, Miljkovačka 2, Ratka Vukičevića 5-kafe“Čair“ i u još nekim. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com