Servisne

Intervencije na mreži u naselju Gornji Matejevac

Voda na ulici, potrebna su rakopavanja na uglu Obilićeve i Čegarske ulice kao i u Grobljanskoj ulici kod broja 3. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali i na prostoru naselja Gornji Matejevac.

Radovi na mreži u selu Popovac
Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Maršala Tita kod broja 83. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Maršala Tita ali i na prostoru sela Popovac.

Popravka kvara u naselju Mramorski Potok 
Voda izbija na površinu i otiče u obližnju livadu, potreban je iskop u naselju Mramorski potok. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u naselju Mramorski potok.

Radovi u Niškoj Banji  
Voda na površini, nužan je iskop u Čegarskoj ulici kod broja 51a. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Čegarskoj ulici.

Popravka na mreži u naselju Gornji Komren
Voda curi pored hidrantske kape, potrebno je raskopavanje u ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Vojnika Ivana Bogosavljevića.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Potrebna je zamena prvih ventila u naselju Suvi Do – Ljubomira Manojlovića 24, u Đerdapskoj ilici 40, 51 i 91, Filipa Filipovića 15, dr Milenka Hadžića 22A, u naselju Gornji Matejevac – Karađorđeva 6, u naselju Gornja Toponica – Stevana Sinđelića 57 i 359, u selu Trupale – Vojnika Dejana Mitića 38, u Knez Selu – Majora Vladana Mikićevića, u naselju Pasi Poljana – put za Novo groblje, u selu Donje Vlase – Pavla Savića II prilaz 1. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Đorđa Stamenkovića 35/a, Drugog Srpskog ustanka 34, u Niškoj Banji – Ruzveltova 77, u naselju Gornji Matejevac – Karađorđeva 11 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulici Feliksa Hofmana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com