Servisne

Popravka kvara u ulici Laze Kostića

Voda na ulici, zatvorena voda na uglu ulica Laze Kostića i Kraljevića Marka, potreban je iskop u ulici Laze Kostića kod broja 18. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama.

Popravka kvara u naselju Pantelej
Voda na površini, nužan je iskop u Zlatiborskoj ulici kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Zlatiborskoj ulici, ali je moguć prekid i na širem prostoru od ulice Bogdana Popovića do Zlatiborske.

Radovi na mreži u selu Gornji Matejevac
Voda na površini, potrebna su raskopavanja i u Vinogradarskoj ulici (kod Doma kulture) i Prosvetnoj ulici kod broja 22. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenim ulicama kao i na prostoru sela Gornji Matejevac.

Popravka kvara u naselju Ledena stena 
Voda na ulici, potrebno je rakopavanje na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Nikodija Stojanovića Tatka. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru naselja Ledena stena.

Popravka na mreži u selu Supovac
Voda na ulici, potrebno raskopavanje u ulici Sv. Lazara kod broja 18. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid u vododsnabdevanju i na prostoru sela Supovac.

Radovi na mreži u naselju Nikola Tesla 
Zbog radova na prevezivanju nove na postojeću vodovodnu mrežu u ulici Borisa Krajgera, tokom dana biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

Popravke kvarova na prvim ventilima  
Potrebna je zamena prvih ventila u naselju Mramor – (više lokacija), u selu Donje Međurovo – Čairska 1 – Milentija Popovića 3, u selu Aleksandrovo – (više lokacija), u selu Jelašnica – Solunskih junaka 33 – Rimski put 2. Zbog popravke priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Alekse Nenadovića 36A, Bore Vukmirovića 1, Svetislava Jovanovića 13, u selu Medoševac – Igora Stanojevića (bivša Crnogorska) 6, u Niškoj Banji – Ruzveltova 62 i 77 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u Vrbaskoj ulici.

Popravka oštećene šahte u ulici Zdravke Vučković.

Davanje priključka u ulici Carice Teodore u Niškoj Banji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com