Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, ul. Majora Mišića bb
Voda na ulici, potrban je iskop u ulici Majora Mišića bb, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (ulica Majora Mišića i okolne ulice).

Ulica Cara Dušana br. 39
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Cara Dušana, kod broja 39. Zbog intervencije na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Cara Dušana(10-tak domaćinstava), blizu mesta havarije.

Ulica Tanasija Mihajlovića Španca br. 14
Кvar na prvom ventilu, potreban je iskop u ulici Tanasija Mihajlovića Španca, kod broja 14. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Tanasija Mihajlovića Španca.

Donji Matejevac, ul. Padinska bb
Voda u šahti, potrebno je raskopavanje u Padinskoj ulici bb, u selu Donji Matejevac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Padinskoj ulici.

Selo Cerje
Auto-cisterna za snabdrevanje žitelja sela Cerje pijaćom vodom biće prisutna na pomenutoj lokaciji do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com