Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući su prekidi snabdevanja vodom do 15 časova.

Ulica Bitoljska bb

Voda curi i pokazuje da je put vlažan u ulici Bitoljskoj bb, kod OFK Niš. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Bitoljske ulice (u okolini igrališta).

Ulica Nikodija Stojanovića Tatka br. 13

Voda izbija ispod potpornog zida, potrebno je raskopavanje u ulici Nikodija Stojanovića Tatka, ispred br. 13. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Nikodija Stojanovića Tatka (blizu mesta havarije).

Vizantijski bulevar, kod tržnog centra“Lidl“

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži na Vizantijskom bulevaru bb, u blizini tržnog centra“Lidl“. Zbog popravke distributivnog cevovoda AC 400, neće biti prekida u snabdevanju vodom u naselju Duvanište. Deonica od mosta kod tržnog centra „Lidl“, pa do Durlanskog mosta je trenutno bez vode, ali je vodosnabdevanje uredno jer nema priključaka na toj deonici. Tokom dana se predviđa okončanje radova na ovoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com