Hronika

Povređena jedna osoba u sudaru autobusa i automobila

Šezdesetpetogodišnji muškarac S.R. iz Vučja teško je povređen danas oko 13.30 sati u sudaru autobusa i putničkog vozila na ulazu u Leskovac iz pravca Niša.

„U pitanju je politrauma, ima više povreda. To je vozač automobila. Valjda je preticao kolonu pa je udario u autobus. Ima teške povrede grudnog koša. Ako se proceni, možda će na grudnu hirurgiju u Niš“, kaže direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević.

Majka dečaka koji je bio u autobusu ističe za naš portal da je nijedno dete nije povređeno, prenosi JUG media.

„Dete mi je još pod stresom. Vozač im nije dozvolio odmah da izađu iz autobusa, vozio je brzo. A vozač automobila je bio u nesvesti i sav u krvi“, navodi ona.

“Preticao je kolonu vozila i direkt u autobus. Bus je otišao u njivu i pokušao da izbegne ali nije mogao“, dodaju očevici.

Prolaznici tvrde da je deonica puta iz pravca sela Živkovo do Poljoprivredne škole u Leskovcu je zatvorena, te da se vozila vraćaju nazad. Policija trenutno obavlja uviđaj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com