Servisne

Intervencija u naselju Vinik

Voda na površini, potrebno je raskopavanje (kolovoz-zemlja) u ulici Zorana Ranđelovića kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru naselja Vinik.

Nastavak radova u naselju Gornji Komren
Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi na uglu Bjelasičke i Graničarske ulice. Zbog radova na mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenim ulicama.

Kvar na mreži u ulici Vase Čarapića 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vase Čarapića prilaz I kod broja 70. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru ulice Vase Čarapića sa prilazima.

Popravka kvara u ulici Knjeginje Milice 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Kneginje Milice kod broja 17. Zbog zamene prvog ventila, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Kneginje Milice.

Popravka mreže u naselju Milka Protić
Voda curi na hidrantu, potrebno je saniranje kvara u ulici Milka Protić I prilaz. Zbog zamene hidranta, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u naselju Milka Protić.

Popravka kvara u naselju Deveti Maj 
Voda na površini, potreban je iskop u Lukovskoj ulici kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru Lukovske ulice.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Potrebna je zamena prvih ventila u selu Dolac – više lokacija, u selu Krupac – više lokacija, u selu Berčinac – više lokacija. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Jovana Jovanovića Zmaja bb, Zlatka Balokovića 20, Marka Jovanovića 22, Alekse Nenadovića 36A, Svetislava Jovanovića 13 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Čegarska, Gavrila Principa, Ljubomira Nikolića.

Čišćenje atmosferskih slivnika u ulici Devete brigade kod hale Čair.

Ispiranje priključne veze u ulici Narodnih heroja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Od 03. januara ne popravljate kvar u ul. Partizanskih kurira jer nemate ulične ventile. Šahta puna vode ! Tri puta pražnjena. SRAMOTA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com