Servisne informacije

JKP Naissus: Radovi i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Knez Selo, više kvarova.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci više kvarova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Knez Sela, na izlazu prema Malči i kod autobuske stanice.

Selo Donja Trnava, ul. Slobodana Nikolića br. 1.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke oštećenja na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu sela Donja Trnava, ulica Slobodana Nikolića.

Ugao ulica Nobelove i Majakovskog.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće prekida do 15 sati u vodosnabdevanju Nobelove ulice.

Ulica Filipa Filipovića br. 21.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Filipa Filipovića.

Na putu za spomenik na Čegru.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za starački dom i objekte u okolini mesta havarije.

Selo Vukmanovo

JKP“Naissus“obezbeđuje auto-cisternu sa pijaćom vodom za snabdevanje žitelja sela Vukmanovo.

____________________________________________________

Nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela “Park“ u utorak 13. avgusta došlo je do novog oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja korisnika tehničkom vodom u TC “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga, koja nije za piće.

Iz JKP“Naissus“ poručuju da nadležna ekipa interveniše na popravci havarije.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close