Promo

Srećan Uskrs želi Vam Vaš prijatelj na drumu – INTER RENT A CAR

Srećan Uskrs - Hristos Vaskrse

“Da ste svi u kući koliko vas ima, živi i zdravi i uvek srećni,
Najlepši dan neka se slavi, Hristos vaskrese i nama se javi!
Da se uvek ovaj radosni praznik u vašem domu u slozi i ljubavi slavi.
Srećan uskrs, Hristos vaskrese!”

INTER RENT A CAR

INTER RENT A CAR iz Niša se bavi pružanjem profesionalne usluge iznajmljivanja automobila. Poslujemo na dve lokacije – na Aerodromu u Nišu i u gradu Nišu, a možete nas pronaći i u našoj poslovnici u Beogradu. Od 2005 godine, naš cilj je da Vam pružimo povoljne cene, pouzdanu uslugu i visok nivo poslovne komunikacije. Ukoliko Vam je potreban automobil za poslovni put ili odlazak na odmor, mi smo tu da izadjemo u susret svim Vašim zahtevima.

Sva naša vozila su komforna, tehnički ispravna, osigurana. Posebno se ponosimo našim osobljem, koje čine su iskusni, vešti i ljubazni vozači i ostali zaposleni. Posedujemo vozni park pouzdanih i udobnih automobila, ali i mini bus namenjen grupnim odlascima na specifične lokacije. Proverite zašto se bavimo ovom delatnošću već duže od deset godina.

Pored ponude za standardne vidove rentiranja vozila, pravnim licima nudimo posebne pogodnosti za višemesečni period rentiranja. Profesionalnost i visok stepen fleksibilnosti nas čine prepoznatljivim u ovom poslu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com