Društvo

“Vaskršnje radosti” u dvorištu Crkve Svetog Pantelejmona

Gradska opština Pantelej, u saradnji sa Eparhijom niškom, tradicionalno u dane Uskršnjih praznika, na otvorenom parkovskom prostoru u porti Crkve Svetog Pantelejmona, organizuje prigodnu prazničnu manifestaciju „VASKRŠNjE RADOSTI“, koja traje od „Vrbice“ do Vaskrsa. Koncipirana u duhu tradicije i pravoslavnih vrednosti, manifestacija je namenjena prvenstveno deci i roditeljima koji praznično posećuju Crkvu.

Koncipirana u duhu tradicije i pravoslavnih vrednosti, manifestacija je namenjena prvenstveno deci i roditeljima koji praznično posećuju Crkvu.

Vaskršnji program održava se u nedelju, 5.maja od 10 časova i obuhvata sledeće sadržaje: izložbeno-prodajnu postavku uskršnjih jaja koja su ukrasila deca iz svih vrtića na području GO Pantelej, humanitarnog karaktera, zatim kreativne radionice i različite animacije za decu kroz tematski osmišljene zabavne igre na otvorenom prostoru prigodno upriličenog „Uskršnjeg sela“, u saradnji sa Udruženjem ZOOPlanet, Udruženjem „Mladi kreativci-Rastemo“ i Udruženjem za negovanje tradicije „Višnja“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com