Servisne

JKP NAISSUS: Popravke kvarova na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na saniranju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA UGLU ULICA DUBROVAČKE I ŽIVORADA KOSTIĆA MORAVCA
Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Dubrovačke i Živorada Kostića Moravca, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati, ali je moguć prekid i na širem prostoru, u ulicama: Kolubarskoj, Užičkoj, Druge Proleterske brigade, Zvorničkoj, i delu Knjaževačke.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA
Kvar na priključnoj vezi u ulici Dimitrija Tucovića kod broja 43-1, nužan je iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u delu ove ulici do 15 sati, u neposrednom okruženju mesta popravke.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U PASI POLjANI
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Braće Mrnjavčevića kod broja 33, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU
Voda na početku Vinogradarske ulice u Gornjem Matejevcu, potreban je iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u naselju Ratka Jovića – ul. Branka Bjegovića 17/b, u Niškoj Banji – u ul. Milana Obrenovića 21, nas. Nikola Tesla – Zaplanjska 37, 29, AVNOJ 15, Užičkoj 17, Kragujevački Oktobar 23, nas. Brzi Brod – Ljubomira Nedeljkovića 10/b, Slavka Miltića 3. Popravke se vrše i u ulicama: Blačkoj 42, Paljinskoj 17, Ražanjskoj 15, Beogradskoj 1, i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com