Društvo

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić: Prvi maj simbol je velike borbe i pokazatelj da solidarnost mora da se neguje i čuva

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić čestitao je građanima Niša Prvi maj, praznik rada koji uvek simbolizuje borbu radnika za veća prava i bolje uslove rada. On još jednom ističe da su radnici snaga Srbije koju moramo da čuvamo.

 

“Međunarodni praznik rada Prvi maj povod je da iskažem svoje najiskrenije čestitke svim sugrađanima, gostima i prijateljima grada na Nišavi. Ovaj današnji praznik simbol je velike borbe za prava radnika i pokazatelj da radnička solidarnost mora da se neguje i čuva. Prvi maj nas svake godine na neki način opominje da svakog dana učinimo više kako za druge tako i za sebe, gradeći svoju budućnost uz vredan rad i zalaganje.

Sreća, dobro raspoloženje i dobro zdravlje pre svega trebaće nam i u narednom periodu da prebrodimo sve nedaće i zato iskoristite ovaj praznik i provedite ga sa najbližima u veselju i blagostanju”, rekao je predsednik niške Skupštine Grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com