Društvo

Miljković: Želim nam svima da radeći zajedno učinimo i sledeći Prvi maj još većim praznikom naših pojedinačnih uspeha

Goran Miljković, predsednik opštine Bela Palanka četitao Međunarodni praznik rada, Prvi maj

“Na ovaj dan sećamo se hrabrih radnika koji su uspeli da se izbore za humane uslove u kojima danas radnici rade, za lično dostojanstvo, bolje i poštenije društvo. Ovo je dan kada izražavamo poštovanje onima koji svojim primerom pokazuju da su radni i vredni ljudi”, rekao je Miljković.

Opština Bela Palanka nastaviće i dalje da preduzima aktivnosti na poboljšanju poslovnog ambijenta kako bi se stvorili uslovi za nova radna mesta i unapredili uslovi rada. Naš zadatak je da se i dalje borimo za svakog novog investitora ali i za nesmetan razvoj svih grana privrede i industrije, poručuje on.

“Poštujući prava svih radnika, poštujemo i principe i načela radnika koji su se tokom istorije borili za dobrobit svih radnika. Želim nam svima da radeći zajedno učinimo i sledeći Prvi maj još većim praznikom naših pojedinačnih uspeha. Ogroman je uspeh to što smo posle više od trideset godina uspeli da dovedemo dva nova investitora u Belu Palanku i zahvalnost dugujemo i predsedniku Republike Srbije Aleksandra Vučića, uz čiju pomoć smo otvorili nova radna mesta”, rekao je prvi čovek Bele Palanke.

On dodaje da će opština sprovoditi mere aktivne politike zapošljavanja, jer svako novootvoreno radno mesto je uspeh. Opština Bela Palanka i dalje će se boriti za nove investitore i otvaranje novih radnih mesta. završio je Miljković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kude ste be , Belopalančani … čovek vam čestita praznik a vi ništa ! Doduše , od 8.590 Belopalančana zapošljeno je oko 800 ali njima je čestitao a i na nezaposleni, na simpatizeri , na oni koji se nadaju da će im zaposli decú…
    Ovoliko nezahvalnosti nisam očekiv’o ! Nek vi je aram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com