Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u Kajmakčalanskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA U KAJMAKČALANSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Kajmakčalanskoj ulici kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Kajmakčalanskoj ulici, a moguć je prekid na prostoru dela ulice Dimitrija Tucovića, dela Ledene Stene, naselja Milka Protić, industrijske zone, naselja Deveti maj, Mramor, Mramorsko brdo, Krušce, Lalinac. Ukoliko bude zatvaranja vode biće prisutna auto cisterna sa pijaćom vodom, koja će da kruži na pomenutim lokacijama.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI GUTENBERGOVOJ

Nastavljaju se radovi u Gutenbergovoj ulici . Zbog osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gutenbergovoj i okolnim ulicama Aleksinačkoj, Milutina Bojovića , Solunskih Ratnika, Golubačkoj, Glamočkoj.

POPRAVKA KVARA U ULICI VOJVODE BOJOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vojvode Bojovića kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vojvode Bojovića.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale u Beogradskoj ulici kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Beogradskoj.

POPRAVKA KVARA U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Popravka kvara u ulici Limskoj kod broja 17. Zbog osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Limskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima: Beelotinac, Gornje Međurovo, Donje Međurovo, Lalinac. Popravke u šahtama nastavljaju se i u naseljima: Deveti maj- TPO na više adresa, Nikola Tesla- Zaplanjska 74, Dolac, Bovanska 52, Skopska 4. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com