Društvo

Kardiohirurgija očistila liste čekanja i sad može da leči i pacijente iz drugih gradova

“Nemoj da ti je svejedno. Od toga se čovek nikada ne oporavi” - Sergei Yesenin (1895-1925)

Nakon što je očistila liste čekanja niška Kardiohirurgija otvorila je vrata i za pacijente iz drugih gradova, kaže Dragan Milić, direktor ove klinike.

“Sa klinike za kardiohirurgiju UKC Nis otpustili smo na dalje kućno lečenje pacijenta Gorana nakon operacije na srcu. Goran je inače prvi pacijent iz Beograda koji je operisao srce kod nas“, kaže direktor ove klinike Dragan Milić.

Decenijama su Nišlije i pacijenti jugoistočne Srbije išli u Beograd na operacije srca.

Niš je 2014. godine dobio nakon pola veka čekanja kardiohirurgiju na čemu smo beskrajno zahvalni državi, našim kolegama i učiteljima jer bez njihove pomoći to ne bi bilo moguće, dodaje Milić.

“Mi smo spremni, da u skladu sa našim mogućnostima, pomognemo ostatku Srbije da svi kardiohirurški pacijenti dobiju operaciju na vreme”, poručio je Milić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sve pohvale za Kliniku za kardiohirurgiju u Nisu. Mlada ekipa lekara na celu sa prof. Dr Draganom Milicem. Kapa dole!!!

    1. Sada se ne pominje doktor Lazarević, zabranjeno je dovoditi u vezu do izbora Milana i Dragana. Ista strana, isti cilj, samo kao druge liste za glasanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com