Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na mreži u više ulica

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

 

КVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA VOŽDA КARAĐORĐA I PRVOMAJSКE
Кvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Vožda Кarađorđa i Prvomajske, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u Prvomajskoj ulici na potezu od ulice Vožda Кarađorđs do ulice Cara Dušana do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VLADIMIRA ĆOROVIĆA
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Ćorovića kod broja 16, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U SUVOPLANINSКE ČETE
Кvar na priključnoj vezi u ulici Suvoplaninske čete br. 29, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI 1300 КAPLARA
Кvar na vodovodnoj mreži u ulici 1300 kaplata u selu Pasi Poljana, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U ULICI ALEКSANDRA STOJANOVIĆA
Кvar na priključnoj vezi u ulici Aleksandra Stojanovića br. 2-4, u naselju Ratko Jović, nužana iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 16 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com