Servisne

JKP „Mediana“: Uklonjen nelegalno odložen otpad

U poslednja 24 časa, ekipe JKP „Mediana“ primetile su na nekoliko lokacija nelegalno odložen otpad pored reke i na javnim površinama, otpad je uklonjen što se može videti na fotografijama, a lokacije su sledeće: Ulica Volfganga Amadeusa Mocarta, Ulica Mojsija Mihajlovića Tošketa u Niškoj Banji, Zetska (iznad „Vagresa“).

 

 

Apelujemo na sve sugrađane da ne odlažu otpad na javnim površinama, sve vrste otpada mogu besplatno odložiti u Reciklažnom dvorištu „Crvena Zvezda“. Pored otpada na javnim površinama primetili smo i nelegalno odložen otpad pored podzemnih kontejnera na lokacijama: Patrisa Lumumbe između brojeva 7 i 9, Bulevar Nemanjića 48 (kod vrtića „Leptirić“), Dragiše Cvetkovića 28, lokacije su sada čiste što se može videti na fotografijama“, kazali su iz Mediane.

JKP „Mediana“ iz podzemnih kontejnera odvozi otpad najmanje dva puta nedeljno, a sa nekih lokacija 4 i 5 puta. Nije redak slučaj da građani ostave kabasti ili čak komunalni otpad pored grupe kontejnera od kojih je jedan pun a ostali prazni. I ovoga puta apelujemo na nesavesane građane da to ne čine jer ruže grad i rizikuju da dobiju prekršajnu kaznu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button