Promo

Iz Niša se vratite sa lepim uspomenama, zdravim zubima i blistavim osmehom – DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Dental Studio Milošević, jedna je od najmodernijih i najinovativnijih stomatoloških ordinacija u Nišu, koju čini spoj stručnosti, mladosti i iskustva. Svojim pacijentima, koji dolaze iz inostranstva, Dental Studio Milošević nudi uslugu DENTALNOG TURIZMA.

Lečenje zuba, a pogotovo izrada mostova i ugradnja implantata, u mnogim zemljama su višestruko skuplje nego kod nas.

Zbog toga, Dental Studio Milošević nudi uslugu „dva u jedan“ – za isti novac dobijate i lečenje zuba i nezaboravno putovanje.

DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Pored uštede, pacijenti na dentalnom odmoru dobijaju najkvalitetnije usluge, a nakon toga i mogućnost da obiđu grad i upoznaju se sa svim njegovim znamenitostima.

Ljubazno osoblje ove ordinacije čeka pacijente na aerodromu, nakon čega ih dovozi do ordinacije. Smeštaj je obezbeđen i nema dodatnih troškova.

Cene stomatoloških usluga su veoma povoljne, intervencije traju dva do tri dana, a u večernjim satima, pacijenti imaju mogućnost da prošetaju po gradu i uživaju u znamenitostima Niša.

Ono po čemu se Dental Studio Milošević posebno izdvaja jesu tehnike „All on 4“ i „All on 6“, uz pomoć kojih od totalne bezubosti, dobijate blistav osmeh za svega nekoliko dana.

DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Stomatolog Filip Milošević, usavršavao se i radio je u najeminentnijim klinikama širom Italije. Upravo to znanje doneo je u Niš, a zbog toga Dental Studio Milošević posećuju italijanski državljani, jer znaju da na jednom mestu dobijaju najkvalitetniju uslugu i razgovor na maternjem jeziku.

Posetite Niš, carski grad, i iz njega ponesite lepe uspomene, drave zube i blistav osmeh – DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ.

DENTAL MILOŠEVIĆ STUDIO
Milorada Veljkovića Špaje 1
063 661162
www.studiomilosevic.rs
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button