Promo

Sa iskustvom iz prošlosti stvaramo viziju budućnosti stomatologije – BRANKO DENTAL TEHNO

Vekovima unazad na ovim prostorima juvelirstvo i zubarstvo su bila dva najcenjenija zanata, što zbog neophodne smirenosti i preciznosti u radu, to zbog nepocenjive vrednosti materijala sa kojima su ove zanatlije radile. Veštine ovih zanatlija su se poput svetog pisma prenosile sa kolena na koleno, negovale i nadograđivale. U XIX veku zubarstvo se otgrlo od ove tradicije i postala nauka zvana Stomatologija, kažu u BRANKO DENTAL TEHNO.

Porodica Stanković jedna je od najstarijih zubarskih porodica u Nišu.

Nekada zubarskim zanatom, a sada savremenom stomatologijom, bavi se od kraja XIX veka do danas. Njihova IV generacija zubara, sada lekara stomatologije, u najsavremenije opremljenom prostoru, u ulici Stojana Novakovića 2, u centru Niša, pruža usluge svih stomatoloških intervencija u domenu, bolesti zuba, bolesti usta, stomato – hirurških zahvata, protetskih nadoknada i dečije stomatologije. Pored stomatoloških intervencija u prilici smo da ponudimo i usleg najsavremenije zubne tehnike na istoj adresi, koja se uvek u ekstremnom kratkom roku može završiti i najkomplikovanije protetske nadoknade, po najvišim evropskim standardima i primenom isključivo nemačkih materijala, visokog kvaliteta.

Prateći savremene trendove na polju stomatologije, pred konstantnog usavršavanja naših zaposlenih, modernizovali smo i potpuno renovirali naše prostorije a sve u cilju pružanja što boljih i kvalitetnijih usluga našim pacijentima.

Naša ordinacija „Branko Dental Tehno“ je odraz tradicije, iskustva i kvaliteta, te vam kao takva može pomoći i dati odgovor za sve stomatološke probleme. Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin kako biste se uverili zašto nas s pravom smatraju najboljom stomatološkom ordinacijom u gradu.

Pozovite nas i zakažite Vašu konsultaciju, a mi ćemo se potruditi da pronađemo najbolji način da dođete do savršenog osmeha.

BRANKO DENTAL TEHNO – Tradicija u očuvanju zdravlja vaših zuba!

BRANKO DENTAL TEHNO
stomatološka ordinacija
Stojana Novakovića 2, Niš
018 521 561
064 26 55 146
sbranko83@yahoo.com
www.dentaltehno.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com