Merošina

Inicijativa za smenu predsednika Skupštine

Odbornici Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i Srpske radikalne stranke, podneli su zahtev za održavanje vanredne sednice Skupštine opštine Merošina, na kojoj će se odlučivati o smeni predsednika skupštine opštine Merošina.

Na toj sednici, pored odlučivanja o smeni predsednika Skupštine, biće imenovanje administrativno-kadrovske komisije i imenovanje Opštinske izborne komisije.

Inicijativa je podneta u petak u 14 sati i 30 minuta, potpisnici, odnosno podnosioci, su 10 odbornika SPS-a, 4 odbornika Jedinstvene Srbije, 2 odbornika SRS-a, 5 odbornika SNS-a i jedan odbornik DSS-a, ukupno 22 odbornika“-potvrdili su iz SPS-a za Merošinske Vesti.

Na sednici koja bi trebalo da bude održana u narednih 15 dana, odlučivalo bi se o smeni predsednika Skupštine opštine Gorana Mikića, dok je smena predsednice Opštine Sanje Stajić unutrašnja stvar merošinskih Naprednjaka, kažu.

Naime, inicijativa za smenu predsednika Skupštine, povezana je sa smenom i predsednice opštine Merošina Sanje Stajić, za koju se prethodnih dana tvrdilo da je isključena iz Srpske napredne stranke zbog nepoštovanja odluka organa stranke i samovolje. Ovu informaciju nezvanično su potvrdili merošinski Naprednjaci i najavili inicijativu za njenu smenu sa mesta predsednice Opštine i prekompovanje skupštinske većine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com