Društvo

Grad nabavlja nove automobile za potrebe Komunalne milicije

Grad Niš je raspisao tender za nabavku četiri automobila za potrebe Komunalne milicije, a te u namene će biti izdvojeno više oko 4,5 miliona dinara, piše u podacima o javnoj nabavci.

Javna nabavka je raspisana do 26. oktobara.

Grad potražuje 4 identična putnička vozila hečbek karoserije sa petoro vrata, sa EURO-6 motorom koji pokreće benzin. Uslov je da su automobili novi i proizvedni u ovoj godini, a ponuđač je u obavezi da obezbedi i postprodajnu podršku za ponuđena vozila.

“Obavezna serijska i dodatna oprema za sva ponuđena vozila: ABS sistem protiv blokiranja točkova i sistem pomoći pri naglom kočenju / elektronska kontrola stabilnosti / AIR-BAG za vozača i suvozača / fabrički tonirana stakla / podesiv servo upravljač / start/stop sistem / elektropodesivi spoljni retrovizori sa grejačima / deljiv i sklopiv naslon zadnjeg sedišta / bord računar / čelične felne (opciono aluminijum), min. 15 inča / indikator pritiska u pneumaticima / branici u boji koroserije”, navedeno je u konkursnoj dokumentaciji.

Tender je raspisan 15. oktobra, a rok za dostavljanje ponuda je 11 dana odnosno 26. oktobar. Najmanja ponuđena cena je kriterijum za  izbor ponuđača.

Ukupna vrednost nabavke je 4.583.333,00 dinara, piše u podacima o javnoj nabavci.

Podsetimo, Skupština Grada donela je odluku da uvode komunalne redare koji će biti podrška Komunalnoj miliciji i komunalnoj inspekciji na teritoriji svih pet gradskih opština.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com