Politika

Goran Dinić novi predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu

Za novog predsednika Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu izabran je Goran Dinić, dosadašnji odbornik te partije u Opštini Pantelej.

Prema njegovim rečima, zalagaće se za bolji standard penzionera, da poljoprivrednici ne plaćaju prevoz do pijace i zakup tezgi, za asfaltiranje ulica u selima i izgradnju travnatih terena.

Na izbornoj konvenciji u niškom Narodnom pozorištu Dinić je poručio da će mu primarni zadatak biti da upozna Nišlije sa pozitivnim rezultatima Jedinstvene Srbije u Jagodini i celoj zemlji.

“Zalagaću se za bolji standard naših penzionera, zalagaću se da naši poljoprivrednici ne plaćaju prevoz do pijace, da ne plaćaju zakup tezge, da se izborimo da barem jednom nedeljno bude organizovan besplatan prevoz do zdravstvenih institucija u Beogradu, da budu asfaltirane ulice u selima, da rade zdravstvene stanice, da rade domovi kulture, da se izgrade travnati tereni”, ističe Dinić.

Dodaje da je “Domaćinski” najvažniji slogan stranke jer žele bolji, domaćinski život sugrađanima. Fokus će mu, ističe biti i briga za domaćinstvo, porodicu i ostanak mladih u Srbiji.

“Sve to možemo i mi da uradimo u Nišu, ako radimo domaćinski i ako budemo jedinstveni kao Jedinstvena Srbija”, zaključuje Dinić.

Rođen u Kosančiću 1963. godine, magistrirao je muzičke umetnosti i doktorirao ekonomske nauke. Od 2009. godine je direktor Osnovne škole “Čegar” u Nišu, a bio je jedan od lidera grupe građana “Iskreno za Niš”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com