Društvo

GO Pantelej obeležava slavu i Dan opštine

Presecanjem slavskog kolača, a u prisustvu gradskog i opštinskog rukovodstva, kao i brojnih delegacija prijateljskih opština iz Republike Srpske, Severne Makedonije i Bugarske, gradska opština Pantelej je obeležila krsnu slavu.

Obred presecanja slavskog koklača je uz sveštenstvo crkve Sv. Pantelejmona vodio i arhijerejski namesnik sarajevski protojerej-stavrofor Čedo Đureinović.

Predsednica opštine Nataša Stanković poželela je sugrađanima da svoje slave obeleže u krugu porodice i svojih najbližih.

Nataša Stanković, predsednica GO Pantelej

“Danas je veliki dan za nas. Meni je puno srce, jer slavimo slavu onako kako dolikuje, za razliku od prošle. Želim da nam se nikada ne ponovi takva godina, a građanima Panteleja da proslave sa svojim porodicama i sa svojim najbližima, da imaju puno sreće oni i sva njihova pokolenja”, rekla je Stanković.

Na dan slave, rukovodstvo Panteleja potpisala je sporazume o saradnji sa opštinama Istočna Ilidža iz Republike Srpske i Čirpan iz Bugarske.

Po prvi put su deo programa obeležavanje slave i koncerti u dvorištu Engleskog doma.  Sinoć su Nišlije uživale u muzici Neše Saite i benda Crne Mambe, dok će večeras biti organizovano rok veče, na kojem će nastupiti grupe „Monah“ i „Opposite wajs““.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Uuuuu, al će bude krkanje i noge pod astal o narodnom trošku!. Paraziti, neradnici, preletači, kalemari sa kupljenim diplomama…. i oni će se krste i da slave slavu. Bruka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com