Promo vesti

Dugoročni najam vozila – INEX LUX Rent a Car Niš

Dugoročni najam automobila, usluga je koja je sve popularnija širom sveta. Omogućava vam da po odličnim uslovima, bez lizinga, dođete do svog željenog vozila, uz uštedu novca i vremena.

Inex Lux Rent a Car Niš nudi vam mogućnost dugoročnog najma koriščenog ili potpuno novog automobila na 6, 12 ili 24 meseca.

Dugoročni najam posebno je pogodan firmama i kompanijama. Inex Lux Rent a Car Niš s ponosom može da se pohvali da je ovu uslugu pružio mnogim stranim kompanijama širom Srbije.

Foto: Pixabay

Ono što je posebno bitno prilikom dugoročnog najma potpunog novog vozila, jeste da u cenu najma nije uračunata otplata automobila. O tome brinu u Inex Luxu. Ukoliko se pridržavate predviđenih ugovornih odredbi, nema ni dodatnih troškova.

Redovni servisi, registracija, kasko osiguranje, zamena guma, čak i mogučnost zamene vozila u određenim okolnostima, sve to za vas obavljaju u Inex Luxu, dok vi štedite vreme za ono što je vama bitno!

A ukoliko vam je potrebno vozilo za kraći period Inex Lux Rent a Car Niš od septembra do maja (izuzev novogodišnjih praznika) daje velike popuste i izuzetno povoljne cene na sva svoja vozila.

INEX LUX Rent a Car Niš
Cara Dušana 59a
Aerodrom „Konstantin Veliki“
064 430 62 69
FACEBOOK
INSTAGRAM
www.nisrentacar.rs
info@nisrentacar.rs

 

 

Posetite ili pozovite Inex Lux Rent a car Niš, pogledajte njihov program dugoročnog najama, odaberite svoje vozilo i posvetite se onome što je vama bitno!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com