Promo

Dr Bobana Milojković Vlačić, hirurg sa dugogodišnjim iskustvom brine o vašem zdravlju i lepoti

"U cilju pružanja vrhunskih zdravstvenih usluga, naš rad je koncipiran na savremenim hirurškim dostignućima, čije tokove neprestano pratimo, kako bi ih što ranije primenili i tako bili u korak sa svetom."

Nije sve jedno čijim ćete se rukama prepustiti, bilo da je reč o jednodnevnoj hirurgiji, ili nekoj od intervencija koje će poboljšati vašu lepotu. Ordinacija Sena Soft Surgery Niš može da se pohvali rezultatima koji su na zavidnom nivou, ali i koji obavezuju da na tom putu stalne izgradnje neprestano teže ka boljem. Na čelu tima iskusnih hirurga koji iza sebe imaju veliki broj operacija, je dr Bobana Milojković Vlačić, hirurg opšte hirurgije.

Za vrhunske rezultate, ističe zaslužan je pozitivan pristup, iskren odnos sa pacijentom, ali i savremena hirurška dostignuća. Sve to uliva sigurnost i garantuje uspešnost, koja je kada su operacije u pitanju stoprocentna.

“O zdravlju pacijenata brine tim iskusnih hirurga, sa velikim brojem urađenih uspešnih operacija iza sebe. To dugogodišnje iskustvo je garant uspešnosti i jedina tajna koja nas vodi u sam vrh kada su naše zdravstvene usluge u pitanju”, kazala je dr Bobana Milojković Vlačić.

Lepeza usluga u ovoj klinici je velika. Kada je jednodnevna hirurgija u pitanju obavljaju se operacije u opštoj i lokalnoj anesteziji. Pacijenti im se najčešće javljaju za operaciju žučne kese i kile, ali su tu i one koje se odnose na estetiku, uvećanje, smanjenje i podizanje grudi, operacija kapaka, nosa, podočnjaka, ušiju, program za mršavljenje

“Kada su operacije u pitanju, o pacijentu brine tim od 10 medicinskih radnika. Pacijent ima kompletan monitorig, neprestano praćenje 24 sata nakon čega se otpušta kući”, objasnila je dr Milojković.

Ona posebno ističe jedinstvenu uslugu koja se obavlja u ovoj klinici, a to je PLEXR – UKLANJANJE PROMENA BEZ REZA I OŽILJAKA.

Sena Soft Surgery   ima bogato iskustvo i kada je antiaging u pitanju. Hijaluronski fileri, uklanjanje bora, botoks, korekcija jagodica, brade, mezoniti, samo su neke od bogate palete usluga.

“Moja specijalizacija je opšta hirurgija, iza sebe imam dvadesetogodišnje iskostvo i na hiljade operacija, ali da bio u nečemu među najboljima onda moraš za svaku granu koju radiš da se dodatno edukuješ. Ne znači da ako znaš da operišeš karcinom želuca, da znaš i da ga smanjiš, ako znaš da operišeš kapke da znaš i botoks. Za svaku granu koju radim, išla sam na dodatne edukacije u inostranstvu i Beogradu”, kazala je dr Bobana Milojković.

Kontinuirana edukacija, praćenje trendova, uvođenje novina, klasifikacija materijala je ono zbog čega pacijenti iz Sena Soft Surgery izlaze zadovoljni. Oprema i uređaji su poslednje generacije. “Sigurno i kvalitetno” – moto je ove klinike, koja za sve usluge ima potrebne sertifikate i dozvole Ministarstva zdravlja za rad.

Pratite Sena Soft Surgery Niš na društvenim mrežama i informišite se o čestim akcijama!

DOBRODOŠLI U SENA SOFT SURGERY
TIM ISKUSNIH HIRURGA BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU I LEPOTI

 

Ordinacija Sena Soft Surgery Niš

TPC Kalča, CI lokal 91,
18000 Niš
Tel: 065/472-6592
E-Mail: senasoftsurgery@gmail.com
Sajt:  senasoftsurgery.rs

Instagram: dr_bobana_milojkovic_vlacic ; Sena Soft Surgery

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com