DruštvoPolitika

Dr Boban Džunić: Skupština Grada Niša spremna da bude iskreni partner Beogradu

Predsednik niške Skupštine Grada dr Boban Džunić, uputio je čestitke novom gradonačelniku glavnog grada Aleksandru Šapiću, kojem želi uspeh i pruža nesebičnu podršku uz uvek dobru saradnju koja dolazi iz najvećeg grada na jugu Srbije.

„Sa izuzetnim zadovoljstvom čestitam izbor za gradonačelnika Grada Beograda. Uveren sam da ćete požrtvovano, posvećeno i odgovorno obavljati ovu značajnu dužnost i ostvariti sve postavljene ciljeve, na ponos Vaših sugrađana. Koristim priliku da istaknem da je Skupština Grada Niša spremna da bude Vaš iskreni partner u budućem radu, na dobrom putu kojim Republika Srbija, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, nesumnjivo i sigurno napreduje“, napisao je  predsednik niškog parlamenta dr Boban Džunić dodajući da gospodinu Šapiću želi ličnu sreću, dobro zdravlje i puno uspeha.

Na ove iskrene šestitke odgovorio je prvi čovek Beograda, Aleksandar Šapić čiju zahvalnost i odgovor prenosimo u celosti.

„Trudiću se da, kao prvi među jednakima, sa timom saradnika naš Beograd nastavimo da razvijamo u dobrom pravcu, da učinimo sve da posvećenošću, radom, znanjem i iskustvom doprinesemo da Beograd zaista bude upisan na mapi svetskih metropola, kao što zaslušuje da bude i da ga učinimo što boljim mestom za život svih Beograđana. Još jednom Vam se najsrdačnije zahvaljujem na podršci i radujem se našoj saradnji u budućnosti“, odgovor je gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com