Sport

DOMINACIJA SRBIJE U SKOPLJU – Tri bakanska šampiona i vicešampion iz KBK “NIŠ”

Na Kik boks Prvenstvu Balkana u Skoplju (MKD), za seniore, juniore i mlađe juniore, Srbija je osvojila ubedljivo 1. mesto ispred Makedonije, Turske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije…

Srpski kikbokseri su osvojili čak 33 zlatne, 15 srebrnih i 8 bronzanih medalja.

Reprezentativci iz Kik boks kluba “Niš osvojili su 4 medalje ( 3 zlatne i 1 srebrnu).

1. Lazar Arsić-63,5 kg, ZLATO i PEHAR za najboljeg seniora prvenstva, posle tri pobede protiv odličnih reprezentativaca Turske, Makedonije i Slovenije.
2. Gordana Marjanović, – 48 ZLATO, seniorke, posle dve pobede.
3. Nikolina Stevanović, – 56 ZLATO, mlađi juniori, dve pobede.
4. Miloš Janković, – 81 SREBRO, seniori, posle tri meča.

Foto: KBK “NIŠ”

Srbiji su pored pehara za najbolju ekipu, pripali i pehari za najboljeg seniora u K-1 i LK kao i pehari za najbolje juniore u K-1, LK.

Srpski reprezentativci ostvarili su 72 pobede i 23 poraza. Srbiju je predstavljalo 57 takmičara i osvojeno je 56 medalja.

“Ovo je drugi nastup Srbije na međunarodnim takmičenjima u ovoj godini (osvojeno 1. mesto na Evropskom kupu u Karlovcu), a Srbija je osvajanjem 1. mesta na Balkansom prvenstvu, još jednom potvrdila svoju visoku klasu u kik boksu “- istakao je selektor Srđan Radulović, pored koga su u stručnom štabu reprezentacije bili: Vladimir Bogović, Marko Božović, Željko Šobić i Goran Zečević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com