Promo

Dan dobrih frekvencija u Nišu! Yin Yang holistički centar predstavlja flastere sa frekvencijama izrađene nanobiotehnologijom

Napravljeni sa idejom da idealne frekvencije za poboljšanje kvaliteta života budu dostupne svima na brz i jednostavan način, Yin Yang holistički centar iz Niša i Biofield Care Srbija predstavljaju inovativne proizvode kojima je moguće podstaknuti energetski, emotivni i hormonski balans organizma na prirodan način.

U subotu, 1. jula u 11 sati u Regionalnom centru za edukaciju u Nišu (Pariske komune bb) održaće se Dan dobrih frekvencija sa edukativnim predavanjima.

U subotu 1. jula u 11 sati u prostorijama Regionalnog centra za edukaciju u Nišu, održaće se Dan dobrih frekvencija tokom kog ćete moći da se:

  • Upoznate sa mogućnostima kvantne medicine i akupunkture
  • Čujete iskustva lekara koji praktikuju
  • Saznate kako funkcionišu kvantni Biofield Care flasteri
  • Otkrijete na koji način se primenjuju
  • Možete i da se informišete o dosadašnjim iskustvima i osetite dejstvo frekvencija na licu mesta
  • Ostvarite popust pri kupovini od 15%

O dometima kvantne medicine i akupunkture govoriće dr Saša Lukić, specijalista medicine rada, akupunkture i kvantne medicine, a o Biofeld Care flasterima sa frekvencijama, iskustvima pacijenata sa frekventnim flasterima i važnosti održavanja balansa duha i tela dr Ljudmila Vukosavljević, doktor medicine, akupunkture i BICOM biorezonantne metode i predavač iz oblasti akupunkture i kvantne medicine.

Molimo Vas da potvrdite svoje prisustvo putem mejla info@biofieldcare.rs ili telefona 063-393-202.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com