Promo vesti

Crédit Agricole banka nastavlja ulaganje u agrarni sektor kao zamajac domaće ekonomije

Snažnom podrškom sektoru poljoprivredne proizvodnje, koji čini oko 10% domaćeg BDP-a i zapošljava gotovo petinu radno aktivnog stanovništva, Crédit Agricole banka još jednom je dokazala svoj snažan doprinos u strateškom razvoju privrede Srbije.

Najbolji dokaz za to je rast plasmana u poljoprivrednu proizvodnju od čak 20% u odnosu na isti period prethodne godine, dok činjenica da je nivo depozita u istom periodu dupliran govori da su domaći poljoprivrednici jasno prepoznali snagu i sigurnost Crédit Agricole banke, čiji tržišni udeo u navedenom segmentu iznosi više od 22%.

„Crédit Agricole Grupa nastala je pre više od jednog veka udruživanjem uspešnih zemljoradničkih zadruga u Francuskoj, dok danas posluje u 47 zemalja sa više od 52 miliona klijenata i predstavlja jednu od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu. Kombinujući snagu i iskustvo sakupljeno na više različitih tržišta, sa modernim digitalnim načinom poslovanja, naša Banka se ističe pre svega individualnim pristupom svakom od svojih klijenata u svim momentima, a posebno kada im je to najpotrebnije. Imajući u vidu stratešku važnost poljoprivrede kao društvene grane, kao i značaj koji ona ima za razvoj celokupne domaće privrede, kroz samostalne projekte kao i programe subvencije koje realizujemo u saradnji sa Vladom Republike Srbije nastvaićemo sveobuhvatno da podržavamo razvoj poljoprivrednih gazdinstava pružajući im svaki vid podrške, posebno u izazovnim vremenima, kao što je ovo u kome se naše društvo nalazi“ rekla je Marija Mitrović Marić, rukovodilac Divizije za poljoprivredno bankarstvo Crédit Agricole Srbija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com