Promo

Krediti za kupovinu i opremanje stana po istoj ceni

Uz stambeni kredit Crédit Agricole banka odobrava keš kredit za opremanje po istoj kamatnoj stopi

Kako bi mladim bračnim parovima pomogla da sebi obezbede stan ali i da od njega naprave svoj dom, Crédit Agricole banka kreirala je posebnu ponudu stambenog kredita uz koji odobrava i keš kredit za opremanje stana uz istu nominalnu kamatnu stopu. Dodatnu podršku predstavlja i poseban popust od 20% za opremanje stana koji je Banka svojim klijentima obezbedila zahvaljujući partnerstvu sa Tehnomanijom.

Dom nije samo stan. Zato ni stambeni kredit Crédit Agricole banke nije samo to. Kupovina stana predstavlja samo prvi korak u stvaranju doma, a kako bi porodicama olakšala da što pre izgrade svoj dom iz snova, Banka im odobrava dodatni keš kredit za opremanje stana po istoj nominalnoj kamatnoj stopi i to u visini od 10% od vrednoisti stambenog kredita.

Primer može biti stambeni kredit od 40.000 EUR, gde je NKS 2,69% i rata 183 Eur, uz koji je moguće dobiti keš kredit do 4.000 Eur u dinarskoj protivvrednosti, gde je takođe NKS 2,69% a rata 13.613 RSD. Uz to, kako bi podržali porodice, Banka je omogućila da jedan partner bude nosilac stambenog, a drugi keš kredita za opremanje stana.

Za klijente kojima nije potreban dodatni keš kredit ali im znači rasterećenje finansija u prvom peridu, odnosno tokom opremanja stana, Banka je obezbedila grejs period u otplati stambenog kredita bez obračunavanja kamate tokom tog perioda. To praktično znači da se isplata sredstava realizuje odmah dok klijent sa otplatom obaveza počinje tek u martu 2021.

Bilo za koju od navedenih opcija da se klijenti odluče, kao dodatni vid podrške Banka im obezbeđuje 20% popusta na maloprodajne cene svih artikala u Tehnomaniji kako bi svoj stan mogli da opreme kao što su oduvek sanjali.

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara. Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com