IZBORI NIŠPolitika

GIK potvrdio izbornu listu Grupe građana “Dr Dragan Milić”, na glasačkim listićima pod brojem četiri

Gradska izborna komisija (GIK) potvrdila je večeras izbornu listu Grupe građana “Dr Dragan Milić” tako da će se na glasačkim listićima na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Niša naći pod rednim brojem četiri.

Nosilac liste pomenute grupe građana je doktor Dragan Milić, na drugom mestu se nalazi producent Oliver Paunović, na trećem mestu je profesor niškog Univerziteta Predrag Cvetković, na četvrtom mestu je novinarka Daliborka Alihodžić, a na petom glavna sestra klinike Marica Bajović.

Među prvih deset kandidata za odbornike su i ekonomista Mladen Đurić, profesor Ekonomskog fakulteta Boban Stojanović, doktor medicine Slavica Georgijev, glavna sestra intenzivne nege Aleksandra Milenković i advokat Milena Vakić.

Doktor Milić je prilikom predaje izborne liste i 1.222 potpisa građana istakao je da se ovih dana uverio u veliku podršku građana tako da očekuje jako dobar rezultat na izborima, čak mnogo bolji nego što se uopšte može zamisliti.

„Mislim da narod ume da prepozna borce za prava grada Niša. Mi to jesmo zaista, a ne samo delarativno. Nakon izbor to će se videti“, izjavio je dr Milić.

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ sakupila je dovoljan broj potpisa za predaju izborne liste za Skupštinu niške opštine Niška Banja, a još sutra će sakupljati potpise za predaju odborničkih lista za skupštine opština Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Medijana Potpisi se overavaju od 10 do 20 časova u prostorijama Grupe građana „Dr Dragan Milić“ u ulici Svetozara Markovića broj 20, preko puta Policijske uprave Niš, a na overu potpisa potrebno je doći sa ličnom kartom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Na listi su vrlo kvalitetni i iskusni ljudi,pa i oni kji su prisli dr.Milicu a dosad su “lutali” u politickom lavirintu.Napokon su nasli pravog lidera i program koji se razlikuje od ostalih.Zelim im puno uspeha u najavljenim promenama.

  2. Doktore, opovrgnite price po Nisu, da ste Zavetnica ili Nestorovic! Ne smete u saradnju sa sektom, oni koji vas iskreno uvazavaju, nece Vam, nikad oprostiti saradnju sa unistiteljima Nisa. Bili ste pljuvani, ponizavani, ne mozete sa njima u koaliciju, da im ocistite lopovluke i punjenje dzepova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com