Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Umesto sportistima, sobe služe za dnevni odmor?

“Čitamo ovih dana u medijima da stranke na vlasti pričaju o očuvanju porodice i poboljšanju uslova za mlade. Otvaranjem hala, sala, bazena, promovišu zdrav stil života. Međutim, realnost je da ono što smo mi izgradili čelnici Grada uništavaju”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kao primer navodi stadion gde je glavni teren među najgorima u superligi, kako kaže, a stadion nema ni titulara i urušava se.

Branislav Jovanović odbornik koalicije “Niš. moj grad”

“Radnički ga sam čisti i održava, za šta daje velike pare, a umesto da u hotelu pri hali stanuju fudbaleri ovog niškog kluba, vi iz grada izdajete te sobe za dnevni odmor”, tvrdi Jovanović.

On kaže da su se građani Niša dosta naslušali praznih priča od ove lokalne vlasti.

Jovanović poručuje čelnicima Niša:

“Gospodo, opet zamajavate narod ne samo ovim nego i pričama da ćete izgraditi streljanu, pokriti olimpijski bazen koji smo mi izgradili, kuglanu, itd… Naravno i od toga nema ništa.”

teren u Čairu pored klizališta

On naglašava da za vreme ove lokalne vlasti nije urađen nijedan školski teren.

“Primer je osnovna škola “Radoje Domanović”. Niste u stanju ni da održavate ono što smo izgradili, a to su silne školske i balon sale, tereni sa veštačkom travom, bazeni… Evo na slikama se vidi kako vam izgleda jedan od terena u srcu Čaira”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com