Promo vesti

Atraktivna ponuda auto-kredita na Auto-moto festu u Nišu

Povodom 10. Sajma automobila u Nišu „Auto Moto Fest” koji se održava od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj Hali „Čair“, Crédit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto-kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 3,99% godišnje.

Kao nacionalni lider u finansiranju kupovine automobila, u okviru specijalne sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 7 godina. Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti bez troškova.

Uz ovu ponudu, Crédit Agricole Srbija ističe i dinarske kredite za kupovinu novih ali i polovnih vozila uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 5,90% godišnje koji se odobravaju bez učešća.

Svi posetioci sajma automobila imaju mogućnost da direktno na štandovima prodavaca vozila besplatno podnesu zahtev za kredit Crédit Agricole banke, što, takođe, mogu uraditi i putem web sajtova auto kuća ili u auto salona brendova sa kojima Crédit Agricole sarađuje.

Tačne kalkulacije za svaki pojedinačni slučaj i sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti na štandu Crédit Agricole Srbija u hali Čair ili pozivom kontakt centra na 0700 700 500 .

____________________________________________________

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u osiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 50 miliona klijenata, 8.2 miliona zajedničkih akcionara i 1.1 milion pojedinačnih akcionara. Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo.Cédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposleno.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close