Promo

Niške premijere na Sajmu automobila: Megane Conquest i Jogger – Auto centar KRUNIĆ

Sajam automobila - Hala "Čair" - Od 23. do 25. septembra

Auto centar “Krunić” d.o.o. ovlašćeni je Renault distributer, radi prodaju i servisiranje automobilskih brendova Renault i Dacia. Ova poznata distributerska kuća učestvuje na sajmu automobila od prvog sajma bez prekida i ovo će biti trinaesto učešće. Na ovogodišnjem niškom sajmu oni su odabrali da se predstave modelima Renault-Megane Conquest i Dacie – Jogger što predstavlja nišku premijeru na ovoj prodajnoj izložbi automobila.

Sajam automobila u niškoj Hali “Čair” održava se od 23. do 25. septembra.

Iz Auto centra “Krunić” kažu da pripremaju predstavljanje već poznatih modela ali u novom ruhu. Godinama unazad postoje modeli koji su najtraženiji čija je mogućnosti kupovine velika.

“Do sada je naše iskustvo sa sajmova vrlo pozitivno. Puno očekujemo svake godine puno i dobijemo učešćem na sajmu, jer se ljudi upoznaju sa našim modelima tokom tri dana izlaganja ali i kasnije oni dolaze u salon jer su neki od automobila videli na sajmu. Tako da ta sajamska prodaja traje i mesecima kasnije”, kažu u ovoj auto kući.

Na dosadašnjim sajmovima Auto kuća “Krunić” imala je zapaženo predstavljanje a na samom kraju mogli su da se pohvale i dobrom prodajom. Ovog septembra oni će imati nišku premijeru i to će biti Renault Megane Conquest a od Dacie novi model Jogger.

“Za zainteresovane kupce organizovaćemo i probne vožnje, to je uvek redovna ponuda na sajmu ali i naše zadovoljstvo da kupcima predstavimo užitak vožnje naših modela”, kažu u Kruniću.

Iz ove auto kuće, obećali su Nišlijama da će biti popusta, ali to neće biti jedini benefit već i pokloni koji će dobijati ne samo kupci automobila već i posetioci štanda.

“Okolnosti u kojima trenutno poslujemo su veoma teški. Neizvesnost poslovanja pritiska i auto industriju ali mi se trudimo da naši kupci dobiju najbolje, baš onako kako su do sada navikli od nas”, završavaju u Auto centru “Krunić”.

Više informacija o učesnicima na ovogodišnjem Sajmu automobila i mapu sajma možete da pronađete na SajamAutomobila.com.

Foto: Auto centar “Krunić”

Auto centar “Krunić” d.o.o. Niš je ovlašćeni Renault distributer, čija je delatnost prodaja i servisiranje vozila marke Renault i Dacia, prodaja originalnih rezervnih delova i dodatne opreme.

Svojim kupcima nudi najbolje aktuelne akcijske ponude za kompletnu gamu vozila putničkog i komercijalnog programa marke Renault i Dacia, te ponudu finansiranja istih po najpovoljnijim kreditnim uslovima Renault i Dacia finansiranja, gde kupac kompletnu kupovinu vozila završava u salonu sa prodavcem kome je ukazao svoje poverenje.

Telefon: 018 4-524-532
Adresa: Bul. Sv. Cara Konstantina 86a Niš
www.ackrunic.rs

Sajam automobila septembra u Nišu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com