Hronika

etirti udesa i pokušaj samoubistva

Veći broj udesa i pokušaj samoubistva obeležili su dan u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Nišu, ono što jeste dobra vest da nema ljudskih žrtava kaže za Niške Vesti Dušan Gostović PR ove ustanove.

U prvom udesu povređena je devojčica rođena 2000 godine A.O. na kružnom toku kada je na nju naleteo automobil. Devojčica ima površne povrede glave i ramena.

“Drugi udes dogodio se na Gradskom polju, kada je muškarac rođen 1951. godine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub pored puta, on ima površne povrede glave. U trećem udesu kada su se sudarila dva automobila kod Niš-auta, jeste povređen jedan vozač, gde je u pitanju nagnječenje kuka, muškarac rođen 1987. godine D.S. I u poslednjem četvrtom udesu za prethodnih 24 sata, povređen je motociklista koji ima povredu nagnječenje kuka, muškarac rođen 1976. godine D.Ž. Na sreću u sva četiri udesa nema poginulih”, potvrdio je za Niške Vesti Gostović.

U Gornjoj studeni, doktor Hitne pomoći uspeo je da odgovori starijeg muškarca da izvrši samoubistvo, rekao je Gostović

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com