Izbori 2016

Proglašena izborna lista “Srcem za Niš”

Gradska izborna komisija proglasila je listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Niša “Udružena opozicija-Srcem za Niš-Prof.dr Milan Višnjić”. Na listi se nalazi 44  kandidata, a nosilac liste je prof. dr Milan Višnjić, a prvi je advokat Boško Ristić iz Zajedno za Srbiju.

Gradska izborna komisija proglasila je pod rednim brojem 5 izbornu listu „UDRUŽENA OPOZICIJA – SRCEM ZA NIŠ – PROF.DR MILAN VIŠNjIĆ“ .

Kompletnu listu možete pogledati OVDE.

 

Predstavnici ove izborne liste ističu da Niš u kampanji mora da sačuva dostojanstvo i smatraju da vrsta kampanje kao što je prelazak funkcionera SPS-a Miloša Stojkovića u SNS, i to uživo u TV programu, mora hitno da prestane, jer Niš mora da sačuva svoje dostojanstvo, kao i da je ta vrsta kampanje najniži oblik agitovanja.

“Mi ne apelujemo, nego tražimo da ta vrsta jeftine kampanje i nisko-moralnog oblika ljudske servilnosti prestane. Tačno je da Niš prolazi kroz specifičnu fazu svog političkog života, ali Niš ne sme da bude poligon podsmeha cele zemlje, zbog ovakvih sitnostranačkih i brutalno koristoljubivih činova”, kažu iz udružene opozicije.

Stojković je već deset godina kao član SPS-a u vrhu vlasti i iz narodne kase prima platu za svoj rad, tako da Nišlije nisu zaslužile da Grad postane, u glavama ljudi perjanica neshvatljivog podilaženja članovima partija za koje se smatra da će participirati u narednoj vlasti. Ova i sve ostale bljuvotine od ljudskog ponašanja zarad malo vlasti nanose ogromnu štetu, posebno mlađim generacijama, kojima ovakvi ispadi ne bi trebalo da budu uzor, ističe se u saopštenju Reformističke sranke i Zajedno za Srbiju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com