Društvo

Studentska organizacija AIESEC prima nove članove

”Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi, Ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama; I ako za tebe ne postoje granice među kulturama; Ovo je tvoja prilika!” piše u pozivu studentima da se priključe ovoj studentskoj organizaciji.

Studentska organizacija AIESEC je najveća organizacija vođena od strane studenata na svetu.

″Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. Cilj nam je da zahvaljujući AIESEC-u nakon diplomiranja budeš spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruženja, i da sam stvaraš prilike za svoju budućnost.″ piše u pozivu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Višnja Cvetić
PR Menadžer AIESEC Srbija
E-mail: visnja.cvetic@aiesec.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com