Društvo

Sajam praksi i poslova za mlade Career Days

Za sve mlade u Nišu se 18. i 19. oktobra održaće se sajam praksi i poslova Career Days, koji organizuje AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš. Namenjen je ljudima do 30 godina svih profila, sajam povezuje vodeće firme koje posluju u Srbiji sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva.

U okviru sajma obezbeđene su edukacije, selekcioni intervjui za otvorene pozicije i upoznavanje sa predstavnicima kompanija.

Radnu biografiju pre početka sajma slati OVDE.

CV će biti dostupan poslodavcima narednih godinu dana. Svi prijavljeni biće naknadno obavešteni o satnici i sadržaju edukacija.

“Na sajmu učestvuju firme koje traže ekonomiste, programere, inženjere i druge. To su Zumtobel group, L’Oréal, Johnson Electric, DualSOFT, Vizija računovodstvo, Logik, Xingyu, BMM Logistics, Diffine, Prime Software, BizLink, Vtool, MJob, Joorney i DMV2”, poručuju organizatori.

Više o pomenutim kompanijama i kadrovima koje traže možete naći na Instagram profilu @careerdaysnis ili sajtu careerdaysnis.rs, gde će biti objavljene sve novosti u vezi sa sajmom.

Career Days je sajam praksi i poslova koji u Srbiji postoji već 30 godina. AIESEC je najveća organizacija vođena od strane mladih na svetu i svojim projektima, praksama i članstvom pruža prilike za lično i profesionalno usavršavanje.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com